15 september 2008: Wetenschapsmiddag met Govert Schilling en Theo Jurriens

Op zaterdag 27 september zal er een wetenschapsmiddag worden gehouden in de Kinderboekwinkel. Dit gebeurt ter ere van het verschijnen van de eerste wetenschappelijke luister cd's voor kinderen van de nieuwe uitgeverij Luisterwijs. Govert Schilling die heel veel weet over sterren en planeten, gaat met kinderen de ruimte in. Theo Jurriens gaat met kinderen op zoek naar het geheime leven in het water van de Utrechtse Oudegracht met behulp van de microscoop. Na het verhaal van Govert Schilling kunnen kinderen hun fantasie aliens tekenen en na afloop komen de mooiste exemplaren aan de muur te hangen en is er een prijs voor de drie allermooiste exemplaren! De workshops zijn voor kinderen van 8 jaar en ouder.

De wetenschapsmiddag is van 14.00 tot 16.00 uur. De kinderen worden in twee groepen verdeeld. Groep 1 begint bij Govert Schilling en groep 2 bij Theo Jurriens. Na een uur wordt er omgewisseld. Toegang: 5 euro.

Na afloop krijgen alle kinderen een kortingsvoucher mee om een keer bij Sterrenwacht Sonnenburgh naar de sterren te komen kijken. Het toegangskaartje voor de middag is tevens een voucher om 1 Luisterwijs CD voor slechts 5 euro te kopen. De gewone prijs is 9.95 euro. Informatie en aanmelding via De Utrechtse Kinderboekhandel, Ganzenmarkt 10, 3512 GD Utrecht, telefoon 030 2322057, www.kinderboekwinkel.net


Naar het nieuws
Naar de Juniorsite